Sponsorloop

Met jouw deelname aan de Rollebol Kids Run kun je geld inzamelen voor het goede doel: Jeugdsportfonds Alkmaar. Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen die niet zoveel geld thuis hebben, ook kunnen sporten bij een vereniging. Op www.jeugdsportfonds.nl vind je meer informatie. Help ons dus zoveel mogelijk geld op te halen, zodat jouw leeftijdsgenootjes in Alkmaar ook mee kunnen doen op het gebied van sport.

Krijg een originele herinnering cadeau!

Voor het inzamelen van sponsorgeld is een speciaal sponsorformulier gemaakt, deze kun je onderaan deze pagina downloaden. Hiermee haal je geld op bij jouw buren, opa en oma, ouders en andere bekenden. Het sponsorformulier en het geld kan op woensdagavond 24 mei ingeleverd worden bij de stand van het Jeugdsportfonds op het Canadaplein. Als je meer dan € 20,– ophaalt, krijg je van het Jeugdsportfonds een originele herinnering cadeau!

Win een Space Scooter!

Onder de deelnemers die geld ophalen voor het Jeugdsportfonds worden maar liefst vier Space Scooters verloot! De winnaars worden op woensdag 24 mei bekend gemaakt.

Download hier het sponsorformulier.

Uitreikingen

De verloting  en de uitreiking van de spacescooter en de cheque voor het Jeugdsportfonds vinden om 20.15 uur plaats op het podium op het Canadaplein.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief