Tarieven

De inschrijving voor de Alkmaar City Run by night gaat open in maart 2018.

Tarieven incl. BTW  
5 km € 12,00
10 km € 16,00
Rollebol Kids Run € 3,00
Business Run 10 km – 1e team ** € 363,00
Business Run 10 km – volgende team(s) € 272,25
Business Run 5 km – 1e team ** € 302,50
Business Run 5 km – volgende team(s) € 211,75
Runningshirt  (voorverkoop) € 15,00
Runningshirt (op de dag zelf) € 20,00
Medaille inleg € 5,50
SMS service (per 06 nummer) € 1,00

*Deze prijzen zijn inclusief BTW en MYLAPS BibTag.

**Let op! Per aanmelding betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding.

Startnummer
Woon je in de gemeente Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard of Sint Pancras? Dan ontvang je jouw startnummer niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Breedstraat 38 te Alkmaar van maandag 15 mei t/m dinsdag 23 mei 2017. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie! De uitvoerige informatie ontvang je te zijner tijd. Deelnemers uit andere plaatsen krijgen het startnummer en eventueel bestelde runningshirt in twee zendingen thuisgestuurd. Let op! Deelnemers aan de Business Run krijgen het startnummer thuisgestuurd of ontvangen deze via het bedrijf.

Social Media service
In de week voor de Alkmaar City Run by night kun je je via deze website aanmelden voor de gratis Facebook en/of Twitter service. Met deze extra service breng je thuisblijvers via jouw persoonlijke pagina direct op de hoogte van jouw tussentijden en gelopen eindtijd.

Betaalwijze
Als je inschrijft, kun je op de volgende manieren betalen:

1.Betalen met iDEAL
Simpel, snel en het inschrijfgeld staat direct op onze rekening bijgeschreven. Deelname is daarna gegarandeerd. Voorwaarde is dat je beschikt over een pakket voor internet bankieren van je bank en dat je op het moment dat je online inschrijft de toegangscodes voor internet bankieren bij de hand hebt.

2.Betalen met creditcard
Je kunt ook betalen met je creditcard. Matercard, Visa en American Expres worden geaccepteerd.

Eenmalige machtiging
Het is niet meer mogelijk bij je inschrijving te kiezen voor betaling per eenmalige machtiging.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief