Nieuws /

Uitleg wachtrij

Maandag is het zover! Dan gaat de inschrijving voor de Alkmaar City Run by night van start. Om 9.00 uur opent de inschrijving maar vanaf 8.30 uur kan je plaatsnemen in de wachtrij. Om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt er gebruik gemaakt van een virtuele wachtrij. Bekijk hieronder de informatie over de wachtrij. 

We verwachten dat er weer een ware run zal ontstaan op de startbewijzen. Wie mee wil doen, moet er dus vroeg bij zijn!

Lees hier hoe de wachtrij werkt, zodat je goed voorbereid bent! 

Hoe werkt de wachtrij? 
1. Om 09.00 uur krijgen alle deelnemers, die zich tot dat moment in de wachtrij bevinden, een willekeurig wachtrijnummer toegewezen. 
2. Neem je na 09.00 uur plaats in de wachtrij, dan sluit je achteraan in de rij. 
3. Het heeft geen zin om de pagina te verversen, je houdt hetzelfde wachtrij nummer. (als je zelfs een verkeerde instelling in je browser hebt staan wordt je weer achteraan geplaatst) 
4. Indien je per ongeluk je browser sluit, kom je terug op dezelfde plaats in de wachtrij.
5. Het heeft geen zin om meerdere pagina’s te openen, je houdt hetzelfde wachtrij nummer. 
6. Zodra je aan de beurt bent, wordt de inschrijfpagina automatisch geladen. 
7. Je hebt 10 minuten om jouw inschrijving en betaling te voltooien. Ben je langer dan 10 minuten bezig moet je opnieuw plaatsnemen.
8. Na voltooiing van jouw inschrijving, verlaat je de wachtrij en krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail. 
9. De inschrijving is persoonlijk. Dit houdt in dat je per plaats in de wachtrij maar één inschrijving kunt doen. 

Bekijk ook dit filmpje van Queue-IT.

Persoonlijk account MYLAPS
1. Heb je al eens eerder ingeschreven voor een evenement van Le Champion via het inschrijfformulier van MYLAPS? Dan kun je tijdens je inschrijving inloggen met jouw persoonlijk account. Jouw contactgegevens worden dan automatisch ingevuld. Zorg dus dat je klaar zit met jouw e-mailadres en wachtwoord. 
2. Ben je het wachtwoord van jouw account vergeten? Vraag deze dan voor maandag opnieuw aan via deze link. (Zodat je niet maandag in de problemen komt en je inschrijfmogelijkheid kwijt bent, doordat je langer dan 10 minuten bezig bent)
3. Heb je nog geen persoonlijk account bij MYLAPS? Dan wordt deze automatisch aangemaakt als je op maandag inschrijft. Je hoeft van tevoren hiervoor dus geen actie te ondernemen.

Wanneer ben ik zeker van deelname?
1. Een plaats in de wachtrij geeft geen zekerheid op deelname aan de Alkmaar City Run by night.
2. Als je de inschrijvingsprocedure hebt afgerond en de betaling heeft plaatsgevonden, dan ben je verzekerd van deelname. 
3. Het kan dus zijn dat tijdens jouw inschrijving het maximumaantal deelnemers wordt bereikt en je jouw inschrijving niet kunt voltooien. Je hebt dan helaas geen recht op deelname.
4. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmail.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief