Inschrijfdata bekend!

De data voor de start van de inschrijving voor de Alkmaar City Run by night zijn bekend. De inschrijving gaat van start in twee groepen. Op woensdagavond 29 mei vindt de 7e editie van de Alkmaar City Run by night plaats. De Laat, de Langestraat en alle kleine straatjes daartussen zijn het terrein voor de 9.000 deelnemers aan de Alkmaar City Run by night. Langs de route maken de bewoners er met lichtjes, fakkels en kaarsjes een onvergetelijke tocht van. Na afloop kun je gezellig blijven hangen bij ‘Swinging Night’; er klinkt (live)muziek door de hele stad.

De inschrijfdata zijn bekend! 

  • Maandag 4 maart 9.00 uur – Leden Le Champion individueel
  • Maandag 4 maart 9.00 uur –  VIP Business (bedrijven die in 2018 hebben meegedaan of partners)
  • Maandag 18 maart 23.59 uur – Sluit inschrijving Le Champion Leden & VIP Business
  • Maandag 25 maart 9.00 uur  – Overige bedrijven
  • Maandag 25 maart 12.00 uur – Reguliere inschrijving (individueel)

Vervroegde inschrijving voor leden van Le Champion
Le Champion leden krijgen de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn van de individuele lopers al aan te melden. Iedereen die gebruik wil maken van deze startgarantie, dient vóór 15 februari 2019 lid te zijn geworden van Le Champion. De gegarandeerde inschrijvingstermijn voor leden is van maandag 4 maart (9.00 uur) t/m maandag 18 maart.