Business Run

Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Alkmaar City Run by night is een absolute unieke ervaring! Steeds meer organiasties investeren in gezond en energiek personeel. Fitte werknemers zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. En vergeet vooral ook niet de verhoogde betrokkenheid bij het bedrijf. Samen trainen voor de Alkmaar City Run by night, of het nou met de directeur is of iemand van de werkvloer, schept een band. Denk eens aan de verhalen die op maandagmorgen gedeeld zullen worden bij de koffieautomaat. De saamhorigheid, maar ook de onderlinge rivaliteit. Dat kan jij voelen bij de Alkmaar City Run by night. Ga jij samen met je collega’s dit hardloopavontuur aan?

Inschrijven
Bedrijven die in 2017 hebben deelgenomen, krijgen voorrang bij inschrijving. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 5 februari (09.00 uur) t/m maandag 19 februari (23.59 uur). Een VIP code waarmee kan worden ingeschreven, wordt begin februari per mail toegestuurd naar de contactpersoon die bij ons bekend is. 

Reguliere bedrijven kunnen zich vervolgens vanaf maandag 5 maart (tijd nader te bepalen) inschrijven tot de limiet is bereikt. De Business startbewijzen zijn ieder jaar zeer gewild, dus bedrijven wordt aangeraden zich tijdig aan te melden. 

Inschrijven voor de Businessrun is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Het aantal teams dat je inschrijft is ongelimiteerd. Je kunt kiezen uit de 5 km of de 10 km. 

De volgende gegevens dien je paraat te hebben bij inschrijving:

  • Van het bedrijf: officiële schrijfwijze van de naam (komt op rekening, startnummers en in alle publicaties);
  • Van de teamcaptain: voornaam, achternaam en e-mailadres;
  • PO-nummer: steeds meer organisaties stellen een PO-nummer verplicht. Verlangt jouw organisatie een PO-nummer/kenmerk (Purchase Order nummer), zorg dan dat dit op 20 maart bekend is. Helaas is het niet mogelijk om het PO-nummer later nog toe te voegen aan de factuur.

Overige belangrijke punten!

  • Betaling is mogelijk via IDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
  • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien direct met IDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
  • De factuur kun je downloaden via je persoonlijke account; 
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je je deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
  • De namen kunnen tot 8 mei 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd;
  • Klik hier (link volgt binnenkort) om de handleiding door te nemen voor de inschrijving.

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief