• Businessrun

Businessrun

Naast de vele duizenden individuele hardlopers doen jaarlijks ook tientallen bedrijventeams mee aan de Businessloop van de Alkmaar City Run by night. Gezamenlijk trainen voor de gezelligste run van Alkmaar, vervolgens samen een feestje vieren in een van de gezellige café’s. 

Inschrijven

Inschrijven voor de Businessloop is mogelijk vanaf 25 maart 2019. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. 

Let op! Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Businessloop zijn exclusief 21% BTW.

Bedrijven die in 2018 hebben deelgenomen, krijgen voorrang bij inschrijving. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 4 maart (09.00 uur) t/m maandag 18 maart (23.59 uur). Een VIP code waarmee kan worden ingeschreven, wordt begin februari per mail toegestuurd naar de contactpersoon die bij ons bekend is. 

Business Run 10 km € 300,00 Eerste team
Informeer mij!
Business Run 10 km € 225,00 Tweede team
Informeer mij!
Business Run 5 km € 250,00 Eerste team
Informeer mij!
Business Run 5 km € 175,00 Tweede team
Informeer mij!

Een aantal belangrijke punten met betrekking tot de inschrijfprocedure:

  • Betaling is mogelijk via IDEAL of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
  • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien direct met IDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
  • De factuur kun je downloaden via je persoonlijke account; 
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je je deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
  • De namen kunnen tot 28 mei 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd;

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en toegang tot de verwarmde Businesstent. Bekijk hier het complete businesspakket.

Wedstrijd Businessrun

De prijsuitreiking voor de Business Run 5 & 10 km is om 23.00 uur op het podium op het Canadaplein. De eerste drie teams op de 10 km en het eerste team op de 5 km ontvangen een prijs.