Startnummer

Heb jij vragen over jouw Alkmaar City Run by night startnummer? Bekijk hier alle informatie over de startnummers. 

Woonachtig in omgeving Alkmaar

De startnummers en eventueel bestelde Runningshirts worden bij de Alkmaar City Run by night niet allemaal opgestuurd. Een aantal deelnemers moeten namelijk zelf hun startnummer ophalen bij All4running.

Woon je in de gemeente Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Sint Pancras of woon je in het dorp Bergen? Dan ontvang je jouw startnummer en eventueel bestelde Runningshirt, niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Langestraat 83 te Alkmaar van maandag 11 mei t/m dinsdag 19 mei. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie! Met de e-mail die je ontvangt kun je naar All4running om jouw startpakket op te halen. 

Woonachtig buiten omgeving Alkmaar

Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het bestelde Runningshirt en het startnummer thuisgestuurd. Jouw Alkmaar City Run by night startnummer valt uiterlijk in de dagen voor het evenement bij jou op de deurmat. 

Geen startnummer ontvangen

Heb jij nog geen startnummer ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve startnummer.

Let op! De startnummers worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het startnummer al binnen heeft en jij nog niet. Daarnaast worden het startnummer en het Runningshirt apart van elkaar verstuurd.