Goede doel

1. Doe een vrijwillige donatie aan het Jeugdsportfonds Alkmaar

Gelijktijdig met jouw inschrijving voor de Alkmaar City Run by night kun je een vrijwillige bijdrage doen aan het Jeugdsportfonds Alkmaar. Het Jeugdsportfonds Alkmaar is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een minimum inkomen hebben. Dit fonds maakt het voor de kinderen uit deze doelgroep mogelijk om lid te worden van een sportvereniging. Zo wordt het lidmaatschap betaald en is er geld beschikbaar voor benodigdheden zoals een judopak of voetbalschoenen, met een maximaal bedrag van € 225,- per jaar.

Een aanvraag bij het Jeugdsportfonds moet gedaan worden via een intermediair. Dit is iemand die op professionele wijze betrokken is bij het kind, zoals een leerkracht op school of een jeugdhulpverlener. Het Jeugdsportfonds vindt het belangrijk dat alle kinderen op het gebied van sport mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Alle kinderen verdienen gelijke kansen! Meer informatie is te vinden op www.jeugdsportfonds.nl.

2. Donaties werven via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jou in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven. 

Maak gratis jullie non-profit pagina aan via deze link. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com