• Runningshirt

Runningshirt

Speciaal voor de Alkmaar City Run by night is een exclusief en functioneel Runningshirt van het merk Rogelli ontworpen. 

Dit jaar staat de Grote Kerk uit Alkmaar op het shirt van de Alkmaar City Run by night. De Grote Kerk bestaat dit jaar maar liefst 500 jaar, dit is tevens ook het middenpunt van de Alkmaar City Run by night. In de Grote Kerk kun je ook tijdens het evenement je kleding opbergen en na afloop weer ophalen. Kortom, een prachtige plek voor de Alkmaar City Run by night! 

Het unisex shirt is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. Het Runningshirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving en kost slechts € 15,- (inclusief BTW). Natuurlijk wil ook jij dit speciale by night shirt in jouw collectie hebben! 

Woon je in de gemeente Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard of Sint Pancras en heb je een shirt besteld? Dan ontvang je deze, samen met jouw startnummer, niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Breedstraat 38 te Alkmaar van maandag 30 april t/m dinsdag 8 mei. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie! De uitvoerige informatie ontvang je te zijner tijd. 

Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het bestelde runningshirt thuisgestuurd. 

Heb je het runningshirt niet tijdens de inschrijving besteld? Zolang de voorraad strekt wordt het Runningshirt op woensdagavond 9 mei ook nog verkocht. De prijs van het shirt is dan € 20,- (inclusief BTW).