• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Noordhollands Dagblad
Noordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.
Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Radio Decibel
Radio Decibel is dit jaar trots hoofdsponsor van de Alkmaar City Run by night. Radio Decibel is inmiddels een van de bekendste en best beluisterde regionale radiostations in Noord-Holland en aanwezig op de grote sportevenementen in de regio. “We zoeken altijd evenementen waarbij sportiviteit samengaat met amusement en gezelligheid en de Alkmaar City Run by night biedt dit allemaal” aldus Perry Oerlemans van Radio Decibel. Via Radio Decibel zal de Alkmaar City Run by night dan ook volop te horen zijn in de ‘aanloop’ naar het evenement.

Radio Decibel is in Noord-Holland te beluisteren op FM 98.0 en FM 98.3, via de analoge en digitale kabel en via www.decibel.nl.


Rollebol kindercentra is hoofdsponsor Rollebol Kids Run van de Alkmaar City Run by night
Sport en kinderopvang horen bij elkaar en versterken elkaar. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als onze kinderopvang ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Door voldoende sport en beweging groeien kinderen gezonder op. Daarom zorgt Rollebol kindercentra voor gezond en gevarieerd eten en wordt bewegen gestimuleerd. Op alle buitenschoolse opvangcentra in Alkmaar kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar na schooltijd spelen, chillen, sporten en van alles ontdekken. Als extra service kunnen kinderen tijdens de BSO ook naar zwemles. We bieden de grootste diversiteit aan buitenschoolse opvang in Alkmaar, waaronder SportBSO Stuiterbol.

Er lopen veel kinderen mee van de eigen buitenschoolse opvangcentra. Rollebol kindercentra werkt nauw samen met de sportsector voor aantrekkelijke dagarrangementen. Dit levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan het plezier en bewegingsstimulering, maar ook aan de mogelijkheden voor ouders om hun arbeid- en zorgtaken op een goede manier te combineren.

Kijk voor meer informatie op www.rollebol.nl.


Rabobank Alkmaar e.o. sponsort Alkmaar City Run by night
Sinds ons ontstaan als coöperatie weten we dat het met individuele mensen alleen maar goed kan gaan als het met het collectief ook goed gaat. Rabobank Alkmaar e.o. gelooft in de kracht van de lokale samenleving. Daarom sponsoren wij jaarlijks honderden verenigingen, stichtingen en initiatieven in Alkmaar en omstreken. Die investeringen leveren geen winst op in de financiële betekenis van het woord, maar dragen bij aan een prettige en gezonde leefomgeving. Rabobank steunt naast cultuur en maatschappelijke projecten ook sporten waar we allemaal naar kijken én sporten waar iedereen aan mee kan doen. Daarom ondersteunen wij Alkmaar City Run by night. Kijk voor meer informatie op www.alkmaar.rabobank.nl.


All4running
All4running is al vanaf de eerste editie van de Alkmaar City Run by night betrokken bij het evenement. Dat kan ook niet anders als hardloopspeciaalzaak met de roots in Alkmaar.

Maar er zijn meer overeenkomsten: de Alkmaar City Run by night en All4running branden beide van ambitie. All4running is in twee jaar uitgegroeid tot de grootste online running webshop van de BeNeLux. Ook maakten de hardloopspecialisten onlangs een grote stap met hun fysieke winkel. Afgelopen zomer openden zij de All4running Flagship Store in het centrum (Breedstraat 38) van Alkmaar. Mede dankzij de All4running Shoe Advisor op de eerste verdieping werd deze vestiging in één klap de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland.

Vind meer over informatie over All4running op www.all4running.nl.


ISOSTAR
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONIsostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


baanbereik160x40Dezelfde basis, andere uitvoering
Mensen helpen in hun jacht op nieuw werk en bij beschikbare functies de juiste persoon zoeken. In de basis doet ieder uitzendbureau hetzelfde. Bij BaanBereik is het doel niet anders. De manier waarop dat doel wordt bereikt, is dat wel. BaanBereik is een uitzendorganisatie, die bemiddelt voor kantoor- en technisch personeel. Dit kan zijn voor vast- en flexibel personeel op uitzendbasis, maar ook voor payrolling of werving- en selectie kunt u bij ons terecht. Het juiste cv bij een beschikbare functie zoeken. Dat kan ieder uitzendbureau wel. De juiste persoon vinden bij een bedrijf is iets heel anders. Perfect op papier betekent tenslotte niet automatisch perfect in de praktijk. BaanBereik kent niet alleen de kwaliteiten, maar ook het karakter van de werkzoekenden.

Kijk voor meer informatie op www.baanbereik.nl.


nicoud160x41Nic. Oud; meer dan 35 jaar een sportieve organisatie in direct mail en fulfilment
Nic. Oud is al ruim 35 jaar koploper in direct mail en fulfilment. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard werken we met 160 vaste medewerkers voor bedrijven in heel Europa. Ons dienstenaanbod is verdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Print & Mail, Fulfilment, Weblogistics en Targeting.

Het ontwikkelen, verpakken en voordelig verzenden van opvallende mailingen is een van onze hoofdactiviteiten. We zijn ambitieus en innovatief en zetten direct in op nieuwe ontwikkelingen Ook hebben we een sterke reputatie in e-Fulfilment: de complete logistieke afhandeling voor webshops.

We investeren voortdurend in kennis, expertise, automatisering en techniek. Met meer dan 175 miljoen verpakkingen per jaar en 20.000 vierkante meter productie- en opslagruimte behoort Nic. Oud tot de topsporters van de branche.

Nic. Oud is voor het derde jaar sponsor en deelnemer van de Alkmaar City Run by night. Wij ondersteunen hiermee sportiviteit in de regio Alkmaar en omgeving. Een regio volop in beweging.

Kijk voor de uitgebreide informatie over onze organisatie en bedrijfsactiviteiten op: www.nicoud.nl


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.nl