• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Noordhollands Dagblad

Noordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.
Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Radio Royaal

Radio Royaal is dit jaar trots hoofdsponsor van de Alkmaar City Run by night. Radio Royaal is inmiddels een van de bekendste en best beluisterde regionale radiostations in Noord-Holland en aanwezig op de grote sportevenementen in de regio. “We zoeken altijd evenementen waarbij sportiviteit samengaat met amusement en gezelligheid en de Alkmaar City Run by night biedt dit allemaal” aldus Perry Oerlemans van Radio Royaal. Via Radio Royaal zal de Alkmaar City Run by night dan ook volop te horen zijn in de ‘aanloop’ naar het evenement.

Radio Royaal is in Noord-Holland te beluisteren op FM 98.0 en FM 98.3, via de analoge en digitale kabel en via https://www.radioroyaal.nl/


Rollebol kindercentra is hoofdsponsor Rollebol Kids Run van de Alkmaar City Run by night

Sport en kinderopvang horen bij elkaar en versterken elkaar. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als onze kinderopvang ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Door voldoende sport en beweging groeien kinderen gezonder op. Daarom zorgt Rollebol kindercentra voor gezond en gevarieerd eten en wordt bewegen gestimuleerd. Op alle buitenschoolse opvangcentra in Alkmaar kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar na schooltijd spelen, chillen, sporten en van alles ontdekken. Als extra service kunnen kinderen tijdens de BSO ook naar zwemles. We bieden de grootste diversiteit aan buitenschoolse opvang in Alkmaar, waaronder SportBSO Stuiterbol.

Er lopen veel kinderen mee van de eigen buitenschoolse opvangcentra. Rollebol kindercentra werkt nauw samen met de sportsector voor aantrekkelijke dagarrangementen. Dit levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan het plezier en bewegingsstimulering, maar ook aan de mogelijkheden voor ouders om hun arbeid- en zorgtaken op een goede manier te combineren.

Kijk voor meer informatie op www.rollebol.nl.


Rabobank Alkmaar e.o. sponsort Alkmaar City Run by night

Sinds ons ontstaan als coöperatie weten we dat het met individuele mensen alleen maar goed kan gaan als het met het collectief ook goed gaat. Rabobank Alkmaar e.o. gelooft in de kracht van de lokale samenleving. Daarom sponsoren wij jaarlijks honderden verenigingen, stichtingen en initiatieven in Alkmaar en omstreken. Die investeringen leveren geen winst op in de financiële betekenis van het woord, maar dragen bij aan een prettige en gezonde leefomgeving. Rabobank steunt naast cultuur en maatschappelijke projecten ook sporten waar we allemaal naar kijken én sporten waar iedereen aan mee kan doen. Daarom ondersteunen wij Alkmaar City Run by night. Kijk voor meer informatie op www.alkmaar.rabobank.nl.


All4running

 

All4running is al vanaf de eerste editie van de Alkmaar City Run by night betrokken bij het evenement. Dat kan ook niet anders als hardloopspeciaalzaak met de roots in Alkmaar.

Maar er zijn meer overeenkomsten: de Alkmaar City Run by night en All4running branden beide van ambitie. All4running is in twee jaar uitgegroeid tot de grootste online running webshop van de BeNeLux. Ook maakten de hardloopspecialisten onlangs een grote stap met hun fysieke winkel. Afgelopen zomer openden zij de All4running Flagship Store in het centrum (Breedstraat 38) van Alkmaar. Mede dankzij de All4running Shoe Advisor op de eerste verdieping werd deze vestiging in één klap de grootste hardloopspeciaalzaak van Nederland.

Vind meer over informatie over All4running op www.all4running.nl.


AA-Drink 

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in de Benelux. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet precies welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. Met regelmaat organiseert AA Drink daarom feedbacksessies met toplopers om de AA Drink sportdranken te optimaliseren en het assortiment verder te ontwikkelen.

Als official sponsor en supplier van de Alkmaar City Run by night, ondersteunt AA Drink alle deelnemers van alle afstanden (10 km en 5 km) met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel onderweg als bij de finish. Zo laten wij iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.

AA DRINK ISO-LEMON

Met de hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op meerdere punten langs het parcours vocht, koolhydraten en mineralen (elektrolyten) aan in de ideale isotone samenstelling. Daarmee blijft jouw vocht- en energiebalans op peil en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Meer informatie over onze complete sportdranken-range? Check: aa-drink.com Veel succes!

Voor meer informatie kijk op: https://www.aa-drink.com/nl/


baanbereik160x40Dezelfde basis, andere uitvoering
Mensen helpen in hun jacht op nieuw werk en bij beschikbare functies de juiste persoon zoeken. In de basis doet ieder uitzendbureau hetzelfde. Bij BaanBereik is het doel niet anders. De manier waarop dat doel wordt bereikt, is dat wel. BaanBereik is een uitzendorganisatie, die bemiddelt voor kantoor- en technisch personeel. Dit kan zijn voor vast- en flexibel personeel op uitzendbasis, maar ook voor payrolling of werving- en selectie kunt u bij ons terecht. Het juiste cv bij een beschikbare functie zoeken. Dat kan ieder uitzendbureau wel. De juiste persoon vinden bij een bedrijf is iets heel anders. Perfect op papier betekent tenslotte niet automatisch perfect in de praktijk. BaanBereik kent niet alleen de kwaliteiten, maar ook het karakter van de werkzoekenden.

Kijk voor meer informatie op www.baanbereik.nl.


Klaver Giant Groep Logo Klaver Giant Group

Werken bij Klaver Giant Groep betekent werken met uitdaging en plezier! Wij zijn daarom trots ons vanaf dit jaar sponsor te mogen noemen van de Alkmaar City Run by night.

Klaver Giant Groep is een sterk gespecialiseerde technische bedrijvengroep bestaande uit 7 bedrijven gevestigd in Noord-Holland, waaronder Alkmaar. Gespecialiseerd in elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, telecom, ICT en infratechniek. Wij hebben ons in bijna 100 jaar ontwikkeld tot een betrokken kennisorganisatie met een trouwe klantenkring.

Met focus op innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en een hoog servicelevel werken wij met bijna 400 collega’s aan de mooiste projecten. Samen streven we ernaar de beste te zijn, met opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau.

Voor meer informatie bezoek www.giant.nl.


Cyso 

De Cyso Group is dé toonaangevende organisatie uit Alkmaar op het gebied van hosting. Met bijna 60 man sterk stijgen wij jaarlijks weer boven onszelf uit en werken we vol ambitie aan onze merken Cyso, Fuga en SQR met het uiteindelijke doel om onze klanten omver te blazen!

Vanaf de zomer 2019 werkt iedereen samen in ons nieuwe pand direct achter station Alkmaar. Een inspirerend pand, waar vitaliteit, inspiratie en plezier hand in hand gaan met top prestaties!

Kom jij ook werken met het serieuze speelgoed voor iedere IT-er?

Voor meer informatie bezoek: https://cyso.group/


Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.


Trans-iX

Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.