• Nieuws
  • Amusement en Cheeringzones

Amusement en Cheeringzones

Doe jij mee aan de 8e editie van de Alkmaar City Run by night? Dan staan er een hoop leuke locaties te wachten op jouw als hardloper. Wil je weten langs welke entertainment plekken jij rent? Kijk dan hier voor het schema.

Tijdens de 8e editie van de Alkmaar City Run by night zijn er maar liefst 5 cheeringzones van onze partners. Hier zal een groot feestje gevierd gaan worden net zoals de andere drukbezochte locaties op het parcours (denk aan het Waagplein). Om de supporters naar de juiste plekken te verwijzen en de deelnemers op de hoogte te brengen van de cheeringzones hebben we ze allemaal op een rijtje gezet.

Cheeringzone 1 – Clarissenbolwerk (alle afstanden)
Onze partner Albert Heijn zal hier een Cheeringzone plaatsen. Een DJ zal het gezelliger maken en zal plaatjes draaien zodat alle supporters swingend langs de kant staan wanneer de hardlopers langs komen.

Cheeringzone 2 – Nieuwlandersingel (alleen 10km deelnemers)
Onze hoofdsponsor van de Kids Run, Rollebol Kindercentra, heeft een cheeringzone op de Nieuwlandersingel. Samen met een DJ zullen de kinderen en begeleiders er een gezellig feestje van maken waar de hardlopers met een big smile langs zullen rennen.

Cheeringzone 3 – Oudegracht/Ridderstraat (alle afstanden alleen 800 kids niet)
Bij Autstekend in Alkmaar wordt door middel van een DJ een gezellig feestje gebouwd.

Cheeringzone 4 – Paardenmarkt (5 en 10km)
Onze partner Rabobank zal samen met een DJ en vele vrijwilligers een klap en juich team op de Paardenmarkt neerzetten. Alle deelnemers worden hier toegejuicht en aangemoedigd om met een big smile door te rennen naar de volgende Cheeringzone.

Cheeringzone 5 – All4running (alle afstanden)
Onze hoofdsponsor All4running zal bij de nieuwe winkel in de Langestraat uitpakken met een gezellige cheeringzone. Samen met alle supporters zullen zij jou helpen naar die laatste meters tot de finish.