Inschrijven en tarieven

Volgend jaar vindt de 9e editie van de Alkmaar City Run by night plaats op woensdagavond 17 mei 2023. De inschrijving gaat begin februari van start.
Inschrijven
Business Run
Rollebol Kids Run

Tarieven

10 kilometer€ 18,50
5 kilometer€ 13,50
Rollebol Kids Run€ 5,-

Business Run 10 km
€ 300,- (excl. BTW)
Business Run 5 km
€ 225,- (excl. BTW)
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen over de inschrijving van de Alkmaar City Run by night, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op startnummer met registratiechip
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
Officiële uitslagen op website en in app
Veilig en afgesloten parcours
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Medische verzorging
Persoonlijke actiefoto
Unieke medaille
Entertainment
Een onvergetelijke hardloopervaring

Startbewijs ophalen of opsturen

Woonachtig in omgeving Alkmaar
Woon je in Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Egmond aan de Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras of Stompetoren? Dan ontvang je jouw startnummer en eventueel bestelde Runningshirt niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij All4running te Alkmaar van maandag 16 mei t/m dinsdag 24 mei. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie van All4running! Met de e-mail die je ontvangt kun je naar All4running om jouw startpakket op te halen.

Bekijk hier de openingstijden van All4running

Woonachtig buiten omgeving Alkmaar
Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het startnummer en het bestelde Runningshirt vooraf per post thuisgestuurd. Jouw Alkmaar City Run by night startnummer valt uiterlijk in de week voor het evenement op de deurmat.


Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Exclusief runningshirt

€ 17,50
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap​​​

Medaille graveren

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand op het Canadaplein jouw naam en prestatie achterop de medaille laten laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,-. Wanneer je dit vooraf hebt besteld, staat dit aangegeven op je startnummer in de vorm van een kleine medaille. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,-. Deze optie is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de 10 en 5 km.

Donatie goede doel

Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is dit jaar het goede doel van de Alkmaar City Run by night. Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een minimum inkomen hebben. Dit fonds maakt het voor de kinderen uit deze doelgroep mogelijk om lid te worden van een sportvereniging. Klik hier voor meer informatie