Inschrijven

Op woensdag 25 mei 2022 vindt de Alkmaar City Run by Night plaats. De inschrijving voor de Alkmaar City Run is nog niet geopend en zal voor de editie van 2022 gefaseerd van start gaan:

  • Maandag 7 febrauri 2022 - Inschrijving voor leden Le Champion 
  • Maandag 28 februari 2022 - Reguliere inschrijving Alkmaar City Run by NightInschrijven individueel
Inschrijven Business Run
Inschrijven Rollebol Kids Run

Tarieven

10 kilometer€ 18,50
5 kilometer€ 13,50
Rollebol Kids Run€ 5,-
Business Run 10 km€ 325,-
Business Run 5 km€ 250,-
Wij hebben er vertrouwen in dat de Alkmaar City Run by night op woensdag 25 mei 2022 op een veilige manier kan plaatsvinden. Mocht het evenement dit jaar niet door kunnen gaan, dan ontvangen alle deelnemers restitutie van het inschrijfgeld, met aftrek van de kosten die Le Champion al in de voorbereiding heeft gemaakt.
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving en de coronamaatregelen tijdens de Alkmaar City Run by night, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Exclusief runningshirt

€ 15,-
Le Champion lidmaatschap

€ 32,-
Meer over het lidmaatschap​​​

Medaille graveren

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand op het Canadaplein jouw naam en prestatie achterop de medaille laten laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 7,-. Wanneer je dit vooraf hebt besteld, staat dit aangegeven op je startnummer in de vorm van een kleine medaille. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,50. Deze optie is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de 10 en 5 km.

Donatie goede doel

Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is dit jaar het goede doel van de Alkmaar City Run by night. Het Jeugdfonds sport Alkmaar is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een minimum inkomen hebben. Dit fonds maakt het voor de kinderen uit deze doelgroep mogelijk om lid te worden van een sportvereniging. Klik hier voor meer informatie