Inschrijven en tarieven

Alle tickets voor de 5 en 10 kilometer van de 10e Alkmaar City Run by night zijn uitverkocht! Inschrijven voor de Heroes Run is nog mogelijk op de avond zelf 💜 Let op! Er is geen na-inschrijving voor de Rollebol Kids Run op de avond zelf. 
Rollebol Kids Run
Inschrijven

5 & 10 kmBusiness Run

Meer informatie

Tarieven

10 kilometer€ 23,-
5 kilometer€ 18,-
Heroes Run€ 5,50 
Rollebol Kids Run€ 5,50

Business Run 10 km
€ 400,- (excl. BTW)
Business Run 5 km
€ 325,- (excl. BTW)
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen over de inschrijving van de Alkmaar City Run by night, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Bij de inschrijving is inbegrepen

Voornaam op startnummer met registratiechip
App met deelnemersinformatie en LiveTracking
Officiële uitslagen op website en in app
Veilig en afgesloten parcours
Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
Medische verzorging
Persoonlijke actiefoto
Unieke medaille
Entertainment
Een onvergetelijke hardloopervaring


Startbewijs ophalen of opsturen

Woonachtig in omgeving Alkmaar
Woon je in de woonplaats Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras of Stompetoren? Dan ontvang je jouw startnummer en eventueel bestelde Runningshirt, niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Langestraat 83 te Alkmaar van dinsdag 30 april 09:30 uur t/m woensdag 8 mei 17:00 uur. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie! Met de e-mail die je ontvangt kun je naar All4running om jouw startpakket op te halen. Let op! Het is mogelijk dat de mail in jouw spambox terecht komt.

Openingstijden van All4running

Woonachtig buiten omgeving Alkmaar
Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het startnummer en het bestelde Runningshirt vooraf per post thuisgestuurd. Jouw Alkmaar City Run by night startnummer valt uiterlijk in de week voor het evenement op de deurmat.


Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Exclusief runningshirt

€ 20,-

Exclusief runningshirt

€ 17,50
Le Champion lidmaatschap

€ 35,-
Meer over het lidmaatschap​​​

Le Champion lidmaatschap

€ 35,-
Meer over het lidmaatschap​​​

Medaille graveren

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand op het Canadaplein jouw naam en prestatie achterop de medaille laten laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 9,-. Wanneer je dit vooraf hebt besteld, staat dit aangegeven op je startnummer in de vorm van een kleine medaille. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 11,-.

Donatie goede doel

Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is het goede doel van de Alkmaar City Run by night. Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een minimum inkomen hebben. Dit fonds maakt het voor de kinderen uit deze doelgroep mogelijk om lid te worden van een sportvereniging. Klik hier voor meer informatie