Runningshirt

Voor de Alkmaar City Run by night is een exclusief en functioneel Runningshirt ontworpen. Je kunt kunnen kiezen uit een herenshirt (recht model) en een damesshirt (getailleerd model). De herenshirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en de damesshirts in de maten XS t/m XL.

Het Alkmaar City Run by night Runningshirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving en kost slechts € 20,-. Je krijgt het Runningshirt in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag), zodat je het shirt tijdens het evenement kunt dragen. Zolang de voorraad strekt is tijdens het evenement het Runningshirt verkrijgbaar bij de verkooppunt op het Canadaplein. In dit geval kost het shirt € 25,- (alleen betalen met pin). 

Woon je in Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Egmond aan de Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras of Stompetoren? Dan ontvang je jouw startnummer en eventueel bestelde Runningshirt niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij All4running te Alkmaar van dinsdag 30 april t/m woensdag 8 mei. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie van All4running! Met de e-mail die je ontvangt kun je naar All4running om jouw startpakket op te halen. Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het bestelde Runningshirt thuisgestuurd.