Runningshirt

Voor de Alkmaar City Run by night wordt er een exclusief en functioneel Runningshirt ontworpen. Deelnemers kunnen kiezen uit een herenshirt (recht model) en een damesshirt (getailleerd model). De herenshirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en de damesshirts in de maten XS t/m XL.

Het Alkmaar City Run by night Runningshirt kan worden besteld tijdens de online inschrijving en kost slechts € 17,50. Je krijgt het Runningshirt dan in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag), zodat je het shirt tijdens het evenement kunt dragen. Zolang de voorraad strekt is tijdens het evenement het Runningshirt verkrijgbaar bij de verkooppunt op het Canadaplein. In dit geval kost het shirt € 20,-

Woon je in de gemeente Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Sint Pancras of woon je in het dorp Bergen en heb je een shirt besteld? Dan ontvang je deze, samen met jouw startnummer, niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Breedstraat 38 te Alkmaar. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie! De uitvoerige informatie ontvang je te zijner tijd. Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het bestelde Runningshirt thuisgestuurd.