Goede doel

Le Champion stimuleert het lopen voor het goede doel. Bij de Alkmaar City Run by night is het daarom voor iedere deelnemer mogelijk om zich in te zetten voor het goede doel. Je loopt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander! Dat kan door bij je online inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan ons goede doel, het Jeugdfonds Sport Alkmaar.

Donatie aan het Jeugdfonds Sport Alkmaar

Gelijktijdig met jouw inschrijving voor de Alkmaar City Run by night kun je een vrijwillige bijdrage doen aan het Jeugdfonds Sport Alkmaar. Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een te laag inkomen hebben om voor sport te betalen. Dit fonds maakt het voor de kinderen uit deze doelgroep mogelijk om toch lid te worden van een sportvereniging. Zo wordt het lidmaatschap betaald en is er geld beschikbaar voor benodigdheden zoals een judopak of voetbalschoenen, met een maximaal bedrag van € 235,- per jaar.

Een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport Alkmaar moet gedaan worden via een intermediair. Dit is iemand die op professionele wijze betrokken is bij het kind, zoals een leerkracht op school of een jeugdhulpverlener. Het Jeugdfonds Sport Alkmaar vindt het belangrijk dat alle kinderen op het gebied van sport mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Alle kinderen verdienen gelijke kansen!

Jeugdfonds Sport Alkmaar

2. Donaties werven via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jouw goede doel in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Steun een deelnemer of maak gratis jullie non-profit pagina aan. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com 

Steun een deelnemer
 

Hardlopen voor een ander goed doel

Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de Alkmaar City Run nog meer betekenis te geven.

Sta je al ingeschreven voor de Alkmaar City Run en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard. Je vindt de link ook in de bevestigingsmail van je inschrijving.