Inschrijven Business Run

Gezamenlijk trainen, de spanning voor de start en de prachtige kilometers over het parcours zullen banden versterken en grenzen doen verleggen. Meedoen aan de Business Run 5 km of 10 km is dé sportiefste vorm van teambuilding. Daag jouw team uit om op woensdag 8 mei 2024 aan de start te staan van de 10e editie van de Alkmaar City Run by night. 

Inschrijven

De Alkmaar City Run by night is uitverkocht!
Business Run 10 km
€ 400,- (excl. BTW)

Business Run
5 km € 325,- (excl. BTW)

Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je bij de Business Run 5 km en 10 km een gunstige startpositie, een teamfoto en toegang tot de Businessruimtes. Ondek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Alkmaar City Run by night.

''Het biedt een geweldige gelegenheid om bij te praten met collega's van onze vele afdelingen.''

- Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Wedstrijd Business Run

De prijsuitreiking voor de Business Run 5 en 10 km is om 23.00 uur op het podium op het Canadaplein. Het eerste team op de 5 km en de eerste drie teams op de 10 km ontvangen een prijs.

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.