Swinging Night


Swinging Night


The After Run Party

De 10e verjaardag van de Alkmaar City Run by night betekent feest! Het hart van de Alkmaar City Run by night, de Grote Kerk, opent ter ere van het 10-jarige jubileum haar deuren voor een groots finishfeest: ‘The After Run Party’. De Grote Kerk wordt omgetoverd tot één grote dansvloer, waar deelnemers en supporters kunnen proosten op de geleverde prestaties. Met DJ Lindo Duval (bekend van Radio 538) en Mr. Saxo Pierre kunnen de voetjes van de vloer en vieren we met elkaar de verjaardag van de Alkmaar City Run by night 🥳
Grote Kerk Alkmaar
Van 21.00 tot 01.00 uur
DJ Lindo Duvall (bekend van Radio 538) en Mr. Saxo Pierre
Gratis toegang voor iedereen: vol = vol! 

Swinging Night

Natuurlijk kun je na afloop van jouw Alkmaar City Run by night ook met elkaar jouw prestaties vieren op de gezellige pleinen in het centrum van Alkmaar. Diverse horeca zorgen dat er een te gek feest georganiseerd wordt. Leuke DJ’s en bands zullen in de horeca staan om jullie te voorzien van goede dansmuziek. Op een steenworp afstand van de finish bij de Grote Sint Laurenskerk vindt in Grand Cafe Klunder ook dit jaar het officiële Blarenbal plaats. In Stadskaffee Laurens kan er gedanst worden en ook kan er weer geborreld worden bij Bar Restaurant Hofman. Ook rondom het Waagplein, de Platte Stenenbrug en op het Ritsevoort zal het gezellig zijn. 

Langs het parcours staan er op diverse locaties entertainment om het evenement een Run & Swing uitstraling te geven. Ook zijn er diverse Cheeringzones, waar supporters samen kunnen komen om deelnemers aan te moedigen.

Let op! Het kan het zijn dat er 30 minuten voor doorkomst van de deelnemers het entertainment al soundchecks uitvoert.