Vrijwilligers

Op woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, vindt de Alkmaar City Run by night weer plaats. Wij kunnen niet wachten om duizenden deelnemers heel blij te maken met het behalen van hun prestatie. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf is een aantal vrijwilligers nodig voor het vervullen van diverse taken. Le Champion en alle vrijwilligers doen er alles aan om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen tijdens het hardlopen. Wil jij ook vrijwilliger worden bij de grootste sportevenementen organisatie?

Wij zorgen uiteraard goed voor je. Je ontvangt een snackpakket, een shirt, koffie/ thee en natuurlijk een hele gezellige (en dankbare!) dag. We sluiten het evenement af met het blarenbal, waar jij ook twee consumptiebonnen voor ontvangt. Bovendien krijg je jouw reiskosten terug. Ook als je met een groep vrienden, collega’s of familie wilt helpen, is dit natuurlijk mogelijk! Wij zorgen dat jullie samen worden ingedeeld.
De vrijwilligerstaken voor de Alkmaar City Run by night 2023 zijn gevuld! 

Wil jij helpen als vrijwilliger?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl

Ja, ik wil graag helpen!