Vrijwilligers

Op woensdagavond 8 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, vindt de Alkmaar City Run by night weer plaats. Wij kunnen niet wachten om duizenden deelnemers heel blij te maken met het behalen van hun prestatie. Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig voor het vervullen van diverse taken. Help jij een handje mee bij het leukste hardloopfeestje van Alkmaar?
Parcoursmedewerker | 18.00 - 23.30 uur
Als parcoursmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een deel van het parcours. Dit is een belangrijke functie, je bent namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van de lopers en de toeschouwers maar het is ook dé plek om de deelnemers aan te moedigen!
Wij zorgen uiteraard goed voor je! Je ontvangt een snackpakket, een shirt, koffie/ thee en je bent van harte welkom op the After Run Party in de Grote Kerk! Bovendien krijg je jouw reiskosten terug. Ook als je met een groep vrienden, collega’s of familie wilt helpen, is dit natuurlijk mogelijk! Wij zorgen dat jullie samen worden ingedeeld.

Wil jij helpen als vrijwilliger?

Stuur een mailtje naar vrijwilligers@lechampion.nl en meld je aan! Of log in met je account op Rosterfy en meld je direct aan voor een dienst.

Ja, ik wil graag helpen!