Heroes Run

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt! De Heroes Run vindt, net als de Alkmaar City Run by night, plaats op woensdagavond 8 mei en is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. Het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, psychologische uitdagingen hebt of totaal iets anders. Jij bent welkom!

Het parcours van 800 meter is zo toegankelijk mogelijk gemaakt, waardoor ook jij kunt meedoen in Alkmaar! Je hebt een half uur de tijd voor 800 meter. Wil je niet alleen lopen, neem dan een buddy mee. Deze ontvangt geen startbewijs, maar mag wel deelnemen ter begeleiding. Deelname aan de Heroes Run kost € 5,50.

Samen met jouw begeleider en onze vrijwilligers gaan we richting de start in de Molenbuurt nabij het Kerkplein in Alkmaar. Na de start ga je via de Geest door het Clarissenbolwerk langs de Kennemersingel. Daarna via de Vrouwenstraat en het Ritsevoort richting de Oudegracht. Bij de finish ontvang je een medaille en kun je nagenieten van jouw inzet en prestatie.

Inschrijven
Start om 19.50 uur
Een aangepast parcours van 800 meter door het centrum van Alkmaar
Een medaille voor jouw prestatie
Toegankelijk voor rolstoelers

Startbewijs ophalen of opsturen

Woonachtig in omgeving Alkmaar
Woon je in de woonplaats Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Egmond aan de Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras of Stompetoren? Dan ontvang je jouw startnummer en eventueel bestelde Runningshirt, niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij de All4running Flagship Store aan de Langestraat 83 te Alkmaar van dinsdag 30 april 9.30 uur t/m woensdag 8 mei 17.00 uur. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie! Met de e-mail die je ontvangt kun je naar All4running om jouw startpakket op te halen. Let op! Het is mogelijk dat de mail in jouw spambox terecht komt.

Bekijk hier de openingstijden van All4running
Woonachtig buiten omgeving Alkmaar
Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het startnummer en het bestelde Runningshirt vooraf per post thuisgestuurd. Jouw Alkmaar City Run by night startnummer valt uiterlijk in de week voor het evenement op de deurmat.
Inschrijven