Rollebol Kids Run

Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en vind je hardlopen leuk? Doe dan mee aan de Rollebol Kids Run! 

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan voor € 5,- online in en ontvang jouw startnummer met je voornaam en tijdregistratie. De inschrijving is inclusief een unieke medaille en qoodybag bij de finish. Daarnaast ontvang je in de week na het evenement ook online foto’s op de uitslagenpagina of in de Le Champion app!

De inschrijving is gesloten. Na-inschrijving voor de Rollebol Kids Run is nog mogelijk op de dag van het evenement. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kun je op het Canadaplein inschrijven voor € 6,50. Kinderen ontvangen een startnummer zonder naam. Het is alleen mogelijk om met pin te betalen.

Breng je jouw zoon of dochter bij één van de Rollebol Kindercentra? Dan kun je gratis meedoen aan de Rollebol Kids Run, meld je dan bij de begeleider van de groep!

Woonachtig in omgeving Alkmaar
Woon je in Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Broek op Langedijk, Egmond aan de Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Heerhugowaard, Heiloo, Koedijk, Oterleek, Oudorp, Sint Pancras of Stompetoren? Dan ontvang je jouw startnummer en eventueel bestelde Runningshirt niet per post, maar kun je je jouw exclusieve startpakket ophalen bij All4running te Alkmaar van maandag 16 mei t/m dinsdag 24 mei. Bij het ophalen ontvang je een leuke extra attentie van All4running! Met de e-mail die je ontvangt kun je naar All4running om jouw startpakket op te halen.

Woonachtig buiten omgeving Alkmaar
Deelnemers uit andere woonplaatsen krijgen het startnummer en het bestelde Runningshirt vooraf per post thuisgestuurd. Jouw Alkmaar City Run by night startnummer valt uiterlijk in de week voor het evenement op de deurmat.

Warming-up

Vanaf 19.10 uur wordt er speciaal voor de jeugd een warming-up verzorgt door Training by Anne-Fleur. Let op! De warming-up is per startvak en vindt dit jaar ook plaats vanuit de startvakken. Zorg ervoor dat je minimaal 5 minuten voor jouw start in het startvak staat.  

Start en finish

De start is vanuit de Bagijnenstraat nabij het Kerkplein in Alkmaar. De starttijden per categorie zijn als volgt:
*Let op! Alleen bij de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar is het voor ouders toegestaan om mee te lopen.
Finish
Alle looponderdelen finishen op het Kerkplein. Na de finish loop je door naar de uitdeelpost en ontvang je een herinneringsmedaille, een flesje AA Sportwater (zonder toegevoegde suikers) en een qoodybag van Rollebol Kindercentra.

Parcours

Na de start loop je via de Geest door het Clarissenbolwerk langs de Kennemersingel. Daarna via de Vrouwenstraat en het Ritsevoort richting de Oudegracht. De 1.600 meter loopt een stuk over de Oudegracht. Beide afstanden lopen via de Koorstraat naar de finish op het Kerkplein.

Begeleiding ouders
Ouders mogen alléén met kinderen van 4, 5 en 6 jaar meelopen over het parcours.

Sponsorloop

Met jouw deelname aan de Rollebol Kids Run kun je geld inzamelen voor het goede doel: Jeugdfonds Sport Alkmaar. Het Jeugdfonds Sport Alkmaar zorgt ervoor dat kinderen die niet zoveel geld thuis hebben, ook kunnen sporten bij een vereniging. Op de website van Jeugdfonds Sport en Cultuur vind je meer informatie. Help ons dus zoveel mogelijk geld op te halen, zodat jouw leeftijdsgenootjes in Alkmaar ook mee kunnen doen op het gebied van sport.
Krijg een originele herinnering cadeau!
Voor het inzamelen van sponsorgeld is een speciaal sponsorformulier gemaakt, deze kun je onderaan deze pagina downloaden. Hiermee haal je geld op bij jouw buren, opa en oma, ouders en andere bekenden. Het sponsorformulier en het geld kan op woensdagavond 25 mei ingeleverd worden bij de stand van het Jeugdfonds Sport Alkmaar op het Canadaplein. Als je meer dan € 20,– ophaalt, krijg je van het Jeugdfonds Sport Alkmaar een originele herinnering cadeau!
Win! Win!
Onder de deelnemers die geld ophalen voor het Jeugdfonds Sport Alkmaar wordt een prachtige prijs verloot! Zodra de prijs bekend is zullen wij dit hier bekend maken. De winnaars worden op woensdag 25 mei bekend gemaakt. Download hier het sponsorformulier.
Prijsuitreiking
De verloting en de uitreiking van de hoofdprijs en de cheque voor het Jeugdfonds Sport Alkmaar vinden om 20.15 uur plaats op het podium op het Canadaplein.