Sponsors stellen zich voor

All4running

All4running is gespecialiseerd in het aanbieden van de beste hardloopproducten en service. De roots van het bedrijf liggen in Alkmaar en sinds de eerste editie van de Alkmaar City Run by night is All4running betrokken als sponsor van het evenement. Dit is niet verrassend, gezien de passie van het bedrijf voor hardlopen en de liefde voor de sport. Met tientallen jaren aan hardloopervaring en vakkennis bieden zij de beste producten aan, maar daar nemen ze niet alleen genoegen mee. Ze willen deze producten ook aanbieden met de beste service, waarbij de wensen en behoeften van de hardloper altijd centraal staan. Deze service, vakkennis en liefde voor de loopsport voeren altijd de boventoon, zowel in de winkels als in de webshop en binnen het team.
 
Het bedrijf is ontstaan uit de behoefte om gespecialiseerde hardloopwinkels en webshops te bieden die voldoen aan de eisen van de moderne tijd. Bestaande winkels en webshops boden niet het assortiment dat aan de wensen van de toegewijde hardloper kon voldoen. All4running is opgericht eind 2011 en heeft sindsdien een webshop én fysieke winkel gebouwd, die elkaar versterken en aanvullen. De wisselwerking tussen winkels en webshop is nog altijd belangrijk binnen het bedrijf. Het doel van All4running is om als één geheel de grootste running specialist van Europa te worden.

Meer informatie

Rollebol kindercentra 

Sport en kinderopvang horen bij elkaar en versterken elkaar. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als onze kinderopvang ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Door voldoende sport en beweging groeien kinderen gezonder op. Daarom zorgt Rollebol kindercentra voor gezond en gevarieerd eten en wordt bewegen gestimuleerd. Op alle buitenschoolse opvangcentra in Alkmaar kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar na schooltijd spelen, chillen, sporten en van alles ontdekken. Als extra service kunnen kinderen tijdens de BSO ook naar zwemles. We bieden de grootste diversiteit aan buitenschoolse opvang in Alkmaar, waaronder SportBSO Stuiterbol.

Er lopen veel kinderen mee van de eigen buitenschoolse opvangcentra. Rollebol kindercentra werkt nauw samen met de sportsector voor aantrekkelijke dagarrangementen. Dit levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan het plezier en bewegingsstimulering, maar ook aan de mogelijkheden voor ouders om hun arbeid- en zorgtaken op een goede manier te combineren.

Meer informatieRadio Decibel


Radio Decibel is dit jaar trots hoofdsponsor van de Alkmaar City Run by night. Radio Decibel is inmiddels een van de bekendste en best beluisterde regionale radiostations in Noord-Holland en aanwezig op de grote sportevenementen in de regio. “We zoeken altijd evenementen waarbij sportiviteit samengaat met amusement en gezelligheid en de Alkmaar City Run by night biedt dit allemaal” aldus Perry Oerlemans van Radio Decibel. Via Radio Decibel zal de Alkmaar City Run by night dan ook volop te horen zijn in de ‘aanloop’ naar het evenement.

Radio Decibel is in Noord-Holland te beluisteren op FM 98.0 en FM 98.3, via de analoge en digitale kabel en via www.radiodecibel.nl.

Meer informatieRabobank

Sinds ons ontstaan als coöperatie weten we dat het met individuele mensen alleen maar goed kan gaan als het met het collectief ook goed gaat. Rabobank Alkmaar e.o. gelooft in de kracht van de lokale samenleving. Daarom sponsoren wij jaarlijks honderden verenigingen, stichtingen en initiatieven in Alkmaar en omstreken. Die investeringen leveren geen winst op in de financiële betekenis van het woord, maar dragen bij aan een prettige en gezonde leefomgeving. Rabobank steunt naast cultuur en maatschappelijke projecten ook sporten waar we allemaal naar kijken én sporten waar iedereen aan mee kan doen. Daarom ondersteunen wij Alkmaar City Run by night.

Meer informatie

AA-Drink

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in de Benelux. En dat is niet voor niets. Al sinds vele jaren is AA Drink nauw betrokken bij de hardloopsport en voelt het zich sterk verbonden met de hardlopers zelf. AA Drink kent de hardloper van binnen en van buiten, en weet precies welke sportdrank- en voeding vereist is om hardlopers maximaal te laten presteren. Met regelmaat organiseert AA Drink daarom feedbacksessies met toplopers om de AA Drink sportdranken te optimaliseren en het assortiment verder te ontwikkelen.

Als official sponsor en supplier van de Alkmaar City Run by night, ondersteunt AA Drink alle deelnemers van alle afstanden (10 km en 5 km) met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel onderweg als bij de finish. Zo laten wij iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie halen. Hardlopen doe je samen met AA Drink.

AA DRINK ISO-LEMON
Met de hoogwaardige isotone sportdrank AA Drink Iso-Lemon vul jij op meerdere punten langs het parcours vocht, koolhydraten en mineralen (elektrolyten) aan in de ideale isotone samenstelling. Daarmee blijft jouw vocht- en energiebalans op peil en minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Meer informatie over onze complete sportdranken-range?

Meer informatie