Extra te bestellen

Wil je jouw Alkmaar City Run by night beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Runningshirt

Bestel het Runningshirt voor slechts € 15,- tijdens jouw inschrijving. Je kunt kiezen voor een herenshirt (recht model, maat S t/m XXL) of een damesshirt (getailleerd model, maat XS t/m XL).

Donatie goede doel

Het Jeugdfonds Sport Alkmaar is dit jaar het goede doel van de Alkmaar City Run by night. Het Jeugdfonds sport Alkmaar is een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een minimum inkomen hebben. Dit fonds maakt het voor de kinderen uit deze doelgroep mogelijk om lid te worden van een sportvereniging. Klik voor meer informatie over het goede doel.

Medaille graveren

Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand op het Canadaplein jouw naam en prestatie achterop de medaille laten laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 7,00. Wanneer je dit vooraf hebt besteld, staat dit aangegeven op je startnummer in de vorm van een kleine medaille. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,50. Deze optie is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de 10 en 5 km. 

SMS Service

Wil je meteen de doorkomsttijden weten van een deelnemer? MYLAPS biedt je die mogelijkheid met de MYLAPS SMS Service. Bekijk hier meer informatie.

Lid worden Le Champion

Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid vervroegd inschrijven voor de Alkmaar City Run by night en vooraan starten. Bekijk hier alle informatie over lid worden.