• MyLaps SMS service

MyLaps SMS service

Wil je meteen de doorkomsttijden en de eindtijd weten van je vriendin, broer, vrouw of man tijdens de Alkmaar City Run by night? MYLAPS biedt je die mogelijkheid met de MYLAPS SMS-Service. Met deze service kan je SMS-berichten van de eindtijd van een deelnemer ontvangen op je mobiele telefoon.

a. Je hebt jezelf nog niet ingeschreven
Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je van de service gebruik maakt. Je ontvangt als deelnemer aan de 5 km direct na de finish de netto eindtijd. Deelnemers aan de 10 km ontvangen hun doorkomsttijd op het 5 km punt en direct na de finish de netto eindtijd. Kosten: € 1,- per opgegeven 06-nummer.

b. Je hebt jezelf al ingeschreven
Ook dan kan je van de service gebruik maken. Dit kun je in de week vóór het evenement regelen. Het kan echter niet met een buitenlands mobiel nummer. En wanneer je ‘blokkeren van mobiele nummers via SMS-diensten’ via www.smsgedragscode.nl geactiveerd hebt, zul je geen berichten ontvangen.

Hoe werkt het?
Stuur CC ‘startnummer’ ON naar nummer 4004. Daarmee abonneer je je op de MYLAPS SMS Service. Als je bijvoorbeeld de eindtijd wilt ontvangen van de deelnemer met startnummer 4321, stuur dan CC 4321 ON naar 4004. Wil je op enig moment geen nieuwe berichten meer ontvangen, stuur dan CC ‘startnummer’ OFF naar nummer 4004. Je kunt je aanmelden van 7 t/m 9 mei 23.00 uur.